PORRIDGE ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ

Preparation times for PORRIDGE ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ
Προετοιμασία 10Λεπτά
Μαγείρεμα 5Λεπτά
Calories per serve for PORRIDGE ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ 257 Θερμίδες/
Μερίδα
Αγαπημένες συνταγές

Συστατικά 2 Μερίδες

  • 10 γρ νιφάδες αμυγδάλου
  • 1 αχλάδι
  • 2 κουταλιές της σούπας ταχίνι
  • 100 ml νερό
  • 200 ml γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
  • 60γρ βρώμη υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες

Οδηγίες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ψήστε ελαφρά τις νιφάδες αμυγδάλου. Κόψτε το αχλάδι σε κομμάτια.

ΜΕΘΟΔΟΣ

  1. Βάλτε τη βρώμη, το γάλα και το νερό σε μια κατσαρόλα. Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 4 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά, μέχρι το μόγμα να γίνει παχύ και κρεμώδες.
  2. Μοιράστε ανάμεσα σε δύο μπολ. Περιχύστε με το ταχίνι και μετα με τα κομμάτια αχλαδιού και τα αμύγδαλα.
  3. Συμβουλή: για πιο έντονη γεύση, ψήστε ελαφρώς τη βρώμη σας σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει αρωματική.