COOKIES ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ
Συστατικά 6 Μερίδες
- 2 κουτ. σούπας κρέμα καρύδας
- 125γρ Made Without Wheat Gluten-free νιφάδες βρώμης
- 60γρ απαλό φυστικοβούτυρο
- 50ml γάλα
- 60γρ βούτυρο
- 2 κουτ. σούπας κακάο
- 175γρ ζάχαρη light muscovado
Οδηγίες
ΜΕΘΟΔΟΣ
- Βάλτε τη ζάχαρη, το κακάο, το βούτυρο και το γάλα σε μια κατσαρόλα και ανακατέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Δυναμώστε τη φωτιά και βράστε για 2 λεπτά
- Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατέψτε το φυστικοβούτυρο μέχρι να λιώσει.
- Προσθέστε τη βρώμη, ανακατέψτε καθ αφηστε το μίγμα να κρυώσει για 10 λεπτά.
- Στρώστε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Με ένα κουτάλι χωρίστε το μίγμα σε 12 μπάλες και πατήστε τις λιγο έτσι ώστε να πάρουν το σχήμα των cookies.
- Βάλτε τα μπισκότα στο ψυγείογια 2 ώρες μέχρι να σκληρύνουν.
- Απλώστε λίη κρέμα καρύδας πάνω άπο τα μισά μπισκότα, και μετά σκεπάστε τα με τα υπόλοιπα σαν σάντουιτς.
- Αποθηκεύστε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο.