ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΡΥΖΙ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ

Preparation times for ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΡΥΖΙ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ
Προετοιμασία 10Λεπτά
Μαγείρεμα 20Λεπτά
Calories per serve for ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΡΥΖΙ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ 475 Θερμίδες/
Μερίδα
Αγαπημένες συνταγές

Συστατικά 4 Μερίδες

  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 250γρ ρύζι μπασμάτι
  • 250γρ καφέ μανιτάρια
  • 360γρ φέτες στήθους γαλοπούλας
  • 400γρ κονσερβα σούπας από κρέμα κοτόπουλου
  • 150γρ κατεψυγμένο αρακά

Οδηγίες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια. Ξεπλύνετε το ρύζι μπασμάτι. Κόψτε τα μανιτάρια.

ΜΕΘΟΔΟΣ

  1. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζετε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
  2. < Προσθέστε το ρύζι και τα μανιτάρια και ανακατέψτε.
  3. Προσθέστε τις φέτες γαλοπούλας και τη σούπα, στη συνέχεια γεμίστε την άδεια κονσέρβα με νερό και προσθέστε το στο μίγμα.
  4. Μόλις πάρει βράση, σκεπάστε και σιγοβράστε για 12 λεπτά.
  5. Ανακατέψτε τον αρακλα και μαγειρέψτε για άλλα 3-4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
  6. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.