ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΡΥΖΙ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ
Συστατικά 4 Μερίδες
- 1 κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 250γρ ρύζι μπασμάτι
- 250γρ καφέ μανιτάρια
- 360γρ φέτες στήθους γαλοπούλας
- 400γρ κονσερβα σούπας από κρέμα κοτόπουλου
- 150γρ κατεψυγμένο αρακά
Οδηγίες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια. Ξεπλύνετε το ρύζι μπασμάτι. Κόψτε τα μανιτάρια.
ΜΕΘΟΔΟΣ
- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζετε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
- < Προσθέστε το ρύζι και τα μανιτάρια και ανακατέψτε.
- Προσθέστε τις φέτες γαλοπούλας και τη σούπα, στη συνέχεια γεμίστε την άδεια κονσέρβα με νερό και προσθέστε το στο μίγμα.
- Μόλις πάρει βράση, σκεπάστε και σιγοβράστε για 12 λεπτά.
- Ανακατέψτε τον αρακλα και μαγειρέψτε για άλλα 3-4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
- Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.