ΕΛΑΦΡΥ ΑΓΓΛΙΚΟ TOAD-IN-THE-HOLE

Preparation times for ΕΛΑΦΡΥ ΑΓΓΛΙΚΟ  TOAD-IN-THE-HOLE
Προετοιμασία 10Λεπτά
Μαγείρεμα 35Λεπτά
Calories per serve for ΕΛΑΦΡΥ ΑΓΓΛΙΚΟ  TOAD-IN-THE-HOLE 350 Θερμίδες/
Μερίδα
Αγαπημένες συνταγές

Συστατικά 4 Μερίδες

  • 3 αυγά
  • σπρέι εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου
  • 454g χοιρινά λουκάνικα χοιρινού κρέατος με λιγότερα λιπαρά
  • 125g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ολικής αλέσεως
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκα φύλλα φασκόμηλου
  • 2 κλαδάκια φρέσκο ​​δεντρολίβανο
  • 300ml αποβουτυρωμένο γάλα

Οδηγίες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ψιλοκόψτε τα φρέσκα φύλλα φασκόμηλου. Ψιλοκόψτε τα φύλλα του φρέσκου δεντρολίβανου.

ΜΕΘΟΔΟΣ

  1. Θερμάνετε το φούρνο στους 220 ° C.
  2. < Ψεκάστε ένα μεσαίο ταψί με σπρέι ελαιολάδου και προσθέστε τα λουκάνικα. Μαγειρέψτε στο φούρνο για 10 λεπτά ή έως ότου αρχίσουν να ροδίζουν. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα ενώ περιμένετε.
  3. Εν τω μεταξύ, βάλτε το αλεύρι, τη μουστάρδα, το φασκόμηλο και το δεντρολίβανο σε ένα μεγάλο μπολ και φτιάξτε ένα “πηγάδι” στο κέντρο.
  4. Σπάστε τα αυγά στο πηγάδι και ανακατέψτε χρησιμοποιώντας μίξερ χειρός.
  5. Συνεχίστε να χτυπάτε ελαφρά και σταδιακά προσθέστε το γάλα μέχρι να έχετε ένα λείο μίγμα. Αλατοπιπερώστε κατα βούληση, ρίξτε το σε μια κανάτα και αφήστε το στην άκρη.
  6. Αφαιρέστε το ταψί από το φούρνο και ρίξτε γρήγορα αλλά προσεκτικά το μίγμα γύρω από τα λουκάνικα.
  7. Ξαναβάλτε το στο φούρνο και μαγειρέψτε για 20-25 λεπτά, ή έως ότου το μίγμα φουσκώσει και πάρει χρυσαφί χρώμα.