ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

Preparation times for ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ
Προετοιμασία 5Λεπτά
Μαγείρεμα 15Λεπτά
Calories per serve for ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ 168 Θερμίδες/
Μερίδα
Αγαπημένες συνταγές

Συστατικά 4 Μερίδες

  • 500γρ πατάτες baby
  • 3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 0,5 λεμόνι, χυμός και ξύσμα
  • 1 κουταλιά της σούπας Μουστάρδα Dijon
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο σχοινόπρασο

Οδηγίες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κόψτε τις πατάτες στη μέση. Κόψτε τα κρεμμυδάκια. Κόψτε το φρέσκο ​​σχοινόπρασο.

ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

  1. Βράστε τις πατάτες σε βραστό αλατισμένο νερό για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  2. < Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά το λάδι, μαζί με το ξύσμα λεμονιού και το χυμό, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Στραγγίστε τις πατάτες και ρίξτε τις στο μπολ. Ανακατέψτε καλά και αφήστε τις να κρυώσουν λίγο έτσι αλλά να παραμείνουν ζεστές.
  4. Ανακατέψτε το σχοινόπρασο και το φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρετε.