HOT BUTTERED RUM

Preparation times for HOT BUTTERED RUM
Προετοιμασία 5Λεπτά
Calories per serve for HOT BUTTERED RUM 273 Θερμίδες/
Μερίδα
Αγαπημένες συνταγές

Συστατικά 20 Μερίδες

  • 225γρ ανάλατο βούτυρο
  • 400γρ ζάχαρη light muscovado
  • 2 κουτ. σούπας κανέλας σε σκόνη
  • 0.5 κουτ. σούπας φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
  • 0.5 κουτ. σούπας τζίντζερ σε σκόνη
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 λίτρο Dark ρούμι
  • 1 στικ κανέλας
  • πρέζες γαρύφαλλο

Οδηγίες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αφήστε το βούτυρο να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Ξύστε το πορτοκάλι. Για να ανακατέψετε τα cocktail χρησιμοποιήστε τα στικς κανέλας.

ΜΕΘΟΔΟΣ

  1. Χτυπήστε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη, την κανέλα, το φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο, το τζίντζερ, το γαρύφαλλο και το ξύσμα πορτοκαλιού.
  2. Ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα σε μια κούπα ή ποτήρι από ανθεκτικό γυαλί μαζί με το σκούρο ρούμι.
  3. Συμπληρώστε με βραστό νερό.
  4. Ανακατέψτε με το στικ κανέλας.
  5. Το βούτυρο που έμεινε, διατηρείται στο ψυγείο για μια εβδομάδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοστ ή πάνω σε ζεστά teacakes.