NOODLES ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΡΟΚΑ
Συστατικά 4 Μερίδες
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 250γρ μεσαία noodles
- 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο
- 400γρ ρόκα
- 280γρ ωμές αποφλοιωμένες γαρίδες Ονδούρας
- 6 κρεμμυδάκια
- 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
- 2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
Οδηγίες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Καθαρίστε και κόψτε τη ρόκα. Κόβουμε τα κρεμμυδάκια.
ΜΕΘΟΔΟΣ
- Θερμάνετε το φούρνο στους 190 ° C / 375 ° F / αέριο 5 (170 ° C για φούρνους ανεμιστήρα).
- b> Ψήστε το σκόρδο για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
- < Πιέστε τη σάρκα από τα δέρματα και ψιλοκόψτε. αφήστε στην άκρη.
- Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και μετά στραγγίστε.
- Ζεσταίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Ανακατέψτε τα χόρτα για 2-3 λεπτά.
- Προσθέστε το σκόρδο και τις γαρίδες και στη συνέχεια ανακατεύετε για 3 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν οι γαρίδες και να ροδίσουν.
- Ανακατέψτε το κετζάπ γλυκό και τα κρεμμυδάκια και μαγειρέψτε για 1 λεπτό.
- Ανακατέψτε τα ζυμαρικά, πασπαλίστε με σουσάμι και σερβίρετε αμέσως.