ΠΑΕΓΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ CHORIZO

Preparation times for ΠΑΕΓΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ CHORIZO
Μαγείρεμα 25Λεπτά
Αγαπημένες συνταγές

Συστατικά 4 Μερίδες

  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 130γρ chorizo ​​
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 190γρ M & amp; πάστα για παέγια
  • 400γρ ρύζι για παέγια
  • 100ml λευκό κρασί
  • 1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
  • 140γρ M & amp; s κατεψυγμένες γαρίδες
  • φύλλα μαϊντανός
  • φέτες λεμονιού
  • M & amp; μαγιονέζα με σκόρδο
  • Ψωμί από προζύμι στη σχάρα

Οδηγίες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κόψτε το chorizo σε φέτες. Κόψτε τα κρεμμύδια. Κόψτε τις κόκκινες πιπεριές. Σπάστε τα σκελίδες σκόρδου.

ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ … …

  1. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το chorizo ​​και τηγανίστε για λίγα λεπτά και μετά προσθέστε το κρεμμύδι, το κόκκινο πιπέρι και το σκόρδο και μαγειρέψτε το μέχρι να είναι γλυκό και ημιδιάφανο.
  2. Ανακατέψτε την πάστα για παέγια και προσθέστε το ρύζι. Ρίξτε το κρασί και χαμηλώστε τελείως τη φωτιά πριν ρίξετε το ζωμό κοτόπουλου. Μειώστε τη φωτιά σε σιγοβράστε χωρίς καπάκι για 20 λεπτά.
  3. Μόλις μαγειρευτεί το ρύζι, προσθέστε τις γαρίδες και βράστε για άλλα 5 λεπτά. Ολοκληρώστε γαρνίρετε με λίγο μαϊντανό. Σερβίρετε με φέτες λεμονιού, μαγιονέζα από σκόρδο M&S και ψωμί απο προζύμι στη σχάρα.