PORRIDGE ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
Συστατικά 2 Μερίδες
- 200 ml γάλα καρύδας
- 250ml ημι-αποβουτυρωμένο γάλα
- 150ml σιρόπι σφενδάμου
- λίγη κανέλα σε σκόνη
- 2 μανταρίνια
- 2 ακτινίδια
- 100γρ νιφάδες βρώμης
& nbsp;
Οδηγίες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Κόβουμε σε φέτες και ξεφλουδίζουμε τα μανταρίνια. Ξεφλουδίστε τα ακτινίδια και κόψτε σε κομμάτια.
ΜΕΘΟΔΟΣ
- Ανακατέψτε τη βρώμη, το γάλα καρύδας, το ημι-αποβουτυρωμένο γάλα και μια πρέζα αλάτι σε μια μεσαία κατσαρόλα.
- Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ, ρίξτε το σιρόπι σφενδάμου σε μια μικρή κατσαρόλα.
- Προσθέστε την κανέλα και αφήστε την να σιγοβράσει για 3 λεπτά ή έως ότου το σιρόπι είναι παχύ και αρωματικό.
- Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε το να σταθεί.
- Χωρίστε το χυλό ανάμεσα σε 2 μπολ και μετά προσθέστε τα φρούτα και ρίξτε πάνω από το σιρόπι.