PORRIDGE ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ

Preparation times for PORRIDGE ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
Προετοιμασία 5Λεπτά
Μαγείρεμα 8Λεπτά
Calories per serve for PORRIDGE ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ 694 Θερμίδες/
Μερίδα
Αγαπημένες συνταγές

Συστατικά 2 Μερίδες

  • 200 ml γάλα καρύδας
  • 250ml ημι-αποβουτυρωμένο γάλα
  • 150ml σιρόπι σφενδάμου
  • λίγη κανέλα σε σκόνη
  • 2 μανταρίνια
  • 2 ακτινίδια
  • 100γρ νιφάδες βρώμης

& nbsp;

Οδηγίες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κόβουμε σε φέτες και ξεφλουδίζουμε τα μανταρίνια. Ξεφλουδίστε τα ακτινίδια και κόψτε σε κομμάτια.

ΜΕΘΟΔΟΣ

  1. Ανακατέψτε τη βρώμη, το γάλα καρύδας, το ημι-αποβουτυρωμένο γάλα και μια πρέζα αλάτι σε μια μεσαία κατσαρόλα.
  2. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
  3. Εν τω μεταξύ, ρίξτε το σιρόπι σφενδάμου σε μια μικρή κατσαρόλα.
  4. Προσθέστε την κανέλα και αφήστε την να σιγοβράσει για 3 λεπτά ή έως ότου το σιρόπι είναι παχύ και αρωματικό.
  5. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε το να σταθεί.
  6. Χωρίστε το χυλό ανάμεσα σε 2 μπολ και μετά προσθέστε τα φρούτα και ρίξτε πάνω από το σιρόπι.