ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ TIKKA
Συστατικά 4 Μερίδες
- 1kg μπουτάκια κοτόπουλου
- 500g πιπεριές και κρεμμύδια
- 400g wedges γλυκοπατάτας
- 200g πάστα tikka
- 320g baby σπανάκι
Οδηγίες
- Συνδυάστε όλα τα συστατικά, εκτός από το σπανάκι, σε ένα ταψί.
- Ψήστε στους 200 ° C.
- Ανακατέψτε μία ή δύο φορές κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος για ομοιόμορφο ψήσιμο.
- Μόλις μαγειρευτεί το κοτόπουλο, ανακατέψτε το σπανάκι.
- Αφήστε το σπανάκι να μαραθεί πριν το σερβίρετε.