ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΑ, ΑΡΑΚΑ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

Preparation times for ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΑ, ΑΡΑΚΑ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ
Μαγείρεμα 10Λεπτά
Calories per serve for ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΑ, ΑΡΑΚΑ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ 362 Θερμίδες/
Μερίδα
Αγαπημένες συνταγές

Συστατικά 4 Μερίδες

  • 175γρ αρακά
  • 180γρ μαριναρισμένες αγκινάρες
  • 4 χούφτες φύλλα ρόκας
  • 3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 μπαγκέτα
  • 125γρ κατσικίσιο τυρί

Οδηγίες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στραγγίστε τη μαριναρισμένη αγκινάρα.

ΜΕΘΟΔΟΣ

  1. Βράστε τον αρακά για 2 λεπτά και στη συνέχεια στραγγίστε τον.
  2. Τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα μαζί με τισ αγκινάρες και τη ρόκα.
  3. Ανακατέψτε μαζί το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώστε και ρίξτε το dressing πάνω από τη σαλάτα.
  4.  Κόψτε 12 λεπτές φέτες από την μπαγκέτα.
  5. Ψήστε τις φέτες και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια αλείψτε το κατσικίσιο τυρί.
  6. Τοποθετήστε τις φέτες με το τυρί πάνω από τη σαλάτα και σερβίρετε άμεσα.