ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΑ, ΑΡΑΚΑ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ
Συστατικά 4 Μερίδες
- 175γρ αρακά
- 180γρ μαριναρισμένες αγκινάρες
- 4 χούφτες φύλλα ρόκας
- 3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 3 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
- 1 μπαγκέτα
- 125γρ κατσικίσιο τυρί
Οδηγίες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στραγγίστε τη μαριναρισμένη αγκινάρα.
ΜΕΘΟΔΟΣ
- Βράστε τον αρακά για 2 λεπτά και στη συνέχεια στραγγίστε τον.
- Τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα μαζί με τισ αγκινάρες και τη ρόκα.
- Ανακατέψτε μαζί το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώστε και ρίξτε το dressing πάνω από τη σαλάτα.
- Κόψτε 12 λεπτές φέτες από την μπαγκέτα.
- Ψήστε τις φέτες και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια αλείψτε το κατσικίσιο τυρί.
- Τοποθετήστε τις φέτες με το τυρί πάνω από τη σαλάτα και σερβίρετε άμεσα.