ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ DRESSING ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

Preparation times for ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ DRESSING ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
Προετοιμασία 15Λεπτά
Μαγείρεμα 25Λεπτά
Calories per serve for ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ DRESSING ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ 321 Θερμίδες/
Μερίδα
Αγαπημένες συνταγές

Συστατικά 2 Μερίδες

  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 2εκ φρέσκο ​​τζίντζερ
  • 30γρ ρόκα
  • 400γρ ρεβίθια σε κονσέρβα
  • 1,5 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 300γρ γλυκοπατάτες
  • 0,5 κόκκινα κρεμμύδια

Οδηγίες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε το φρέσκο ​​τζίντζερ. Στραγγίξτε και ξεπλύνετε τα ρεβίθια. Ξεφλουδίστε και κόψτε τις γλυκοπατάτες σε κομμάτια 2 εκατοστών. Κόψτε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες.

ΜΕΘΟΔΟΣ

  1. Θερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C.
  2. Βάζουμε τη γλυκοπατάτα σε ταψί, περιχύστε το 1/3 του ελαιολάδου, αλατοπιπερώστε και ψήστε για 25 λεπτά. Ενώ περιμένετε, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
  3. Για τη σάλτσα, ανακατέψτε το τζίντζερ, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τη σάλτσα σόγιας και το ξύδι βαλσαμικό.
  4. Ανακατέψτε την ψητή γλυκοπατάτα με τα ρεβίθια, το κρεμμύδι και τη ρόκα.
  5. Ρίξτε τη σάλτσα πάνω από τη σαλάτα και σερβίρετε.