ΚΑΥΤΕΡΑ TACOS ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ

Preparation times for ΚΑΥΤΕΡΑ TACOS ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ
Προετοιμασία 10Λεπτά
Μαγείρεμα 20Λεπτά
Αγαπημένες συνταγές

Συστατικά 2 Μερίδες

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 500γρ μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 συσκευασία καρύκευμα για fajita
  • 1 κουτί ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 100g ντομάτες πομοντόρο
  • 0,5 μικρό κόκκινο κρεμμύδι
  • 1 ματσάκι κόλιανδρο
  • 2 αβοκάντο
  • 1 μαρούλι σαλάτα
  • 8 μαλακά tacos
  • ξινή κρέμα
  • χυμός λάιμ

Οδηγίες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αφαιρέστε τους σπόρους από τις ντομάτες πομοντόρο και κόψτε τις σε φέτες. Κόψτε τα κόκκινα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες. Κόψτε τον κόλιανδρο σε μεγάλα κομμάτια. Τεμαχίστε το μαρούλι σαλάτα.

ΜΕΘΟΔΟΣ

  1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τον κιμά και μαγειρεύουμε σε υψηλή φωτιά για 8-10 λεπτά. Ανακατέψτε το μίγμα fajita και σιγοβράστε για 5 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε τις ντομάτες και μαγειρέψτε για άλλα 10-15 λεπτά. Αλατοπιπερώστε.
  2. Φτιάξτε τη salsa ανακατεύοντας τις φρέσκες ντομάτες, το κόκκινο κρεμμύδι και τον κόλιανδρο.
  3. Ψήστε τα tacos σε ένα τηγάνι για 30 δευτερόλεπτα σε κάθε πλευρά.
  4. Προσθέστε με ένα κουτάκι το τσίλι στα τάκο και στη συνέχεια γεμίστε με τη σαλάρα, τις φέτες αβοκάντο και τη salsa. Σερβίρετε με ξινή κρέμα και το χυμό από ένα λάιμ.