ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΜΟΥΡΑ
Συστατικά 10 Μερίδες
- 75γρ βατόμουρα
- 150γρ σμέουρα
- 4 κουταλιές της σούπας μέλι
- 300γρ στραγγιστό γιαούρτι
Οδηγίες
ΜΕΘΟΔΟΣ
- Πολτοποιήστε τα βατόμουρα σε ένα πιάτο με 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.
- Κάντε το ίδιο με τα σμέουρα και άλλα 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι σε ένα δεύτερο πιάτο.
- Στρώστε εναλλάξ κουταλιές πουρέ φρούτων και γιαούρτι σε πλαστικά ποτήρια.
- Προσθέστε τα στικς για γειφιτζούρια και παγώστε όλη τη νύχτα. Για σερβίρισμα, βυθίστε τα καλούπια για λίγο σε ζεστό νερό και στη συνέχεια αφαιρέστε τα από τα καλούπια και σερβίρετε.