4 κουταλιές της σούπας M&S mango and sweet chilli dipping sauce
200ml στραγγιστό γιαούρτι
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδου
1 πράσινο τσίλι
αλάτι
πιπεριές
2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο
200γρ λαχανάκια Βρυξελλών
Οδηγίες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ψιλοκόψτε τη σκελίδα σκόρδου. Αφαιρέστε τους σπόρους και ψιλοκόψτε τα πράσινα τσίλι. Κόψτε το κόλιανδρο. Κόψτε τα λαχανάκια των Βρυξελλών.
ΜΕΘΟΔΟΣ
Πρώτα, φτιάξτε το ντιπ απλά αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το λάδι και τη σάλτσα τσίλι) σε ένα μικρό μπολ. Καλύψτε και βάλτε στο ψυγείο για όσο χρειάζεται.
Βράστε τα λαχανάκια σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό για 4-5 λεπτά έως ότου βράσουν αλλά παραμένουν τραγανά. Στραγγίξτε καλά και αφήστε τα να κρυώσουν εάν δεν τα χρησιμοποιήσετε αμέσως. Σημείωση: Μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο έως και 24 ώρες.
Ζεστάνετε ένα γουόκ ή ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, προσθέστε το ελαιόλαδο και μετά τα λαχανάκια και ανακατέψτε για να καλυφθούν με λάδι. Μαγειρέψτε για ένα ή δύο λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε τη σάλτσα τσίλι και ανακατέψτε τα λαχανάκια σε υψηλή φωτιά για 2 λεπτά.
Σερβίρετε τα λαχανάκια σε στικς για κοκτέιλ μαζί με το ντιπ γιαουρτιού.